Sürdürülebilirlik

Sürdürülebilirlik her zaman iş planlarımızın temel taşı olmuştur.

  1. Home
  2. Kurumsal
  3. Sürdürülebilirlik
Genel Müdür

Eser Kaya

Eurotray, kaynakları akıllıca kullanan önlemler ve yenilikçi ürün çözümleri ile sürdürülebilir bir dünyanın oluşturulmasına katkı sağlar. İş planlarımızda her geçen gün daha fazla enerji tasarrufu yapacak, iklim dostu ve sosyal sorumluluğa dayalı önlemler uygulamaktayız.

Vizyonumuz

Geleceğin altyapısını şekillendirmek

İnsanlık pek çok zorlukla karşı karşıya: Sınırlı kaynaklar, iklim değişikliği ve artan dünya nüfusu bunlardan sadece bazıları. Bu, işletmeler için net bir vizyon gerektirir. Eurotray olarak bizim bir vizyonumuz var: Teknolojik değişimi sürdürülebilir kılmak için geleceğin altyapısını tasarlamak. İleriyi gören çözümlerimiz, güç ve veri altyapısını daha güvenli, ekonomik ve basit hale getiriyor. Müşterilerimiz ve iş ortaklarımızla birlikte, dünyamızın daha iyi bir geleceğe ilerlemesine önemli bir katkıda bulunabiliriz.

Misyonumuz

Ekonomik, ekolojik ve sosyal değerlere önem vermek

Her vizyonun bir misyona ihtiyacı vardır - ve biz gelecek yıllar için bir tane geliştirdik. Eurotray olarak ekonomik, ekolojik ve sosyal değerlerin farkındalığını doğal olarak taşıyoruz. Bu, lojistik teslimat zincirlerini kısaltmak için küresel hedef pazarlarımızdaki bölgesel konumlara bağlılığı, çevre dostu üretim süreçlerini ve uzun vadeli ekonomik eylemi içerir. Bu nedenle, gezegenimizi korumak için gerekli olan aksiyonları almak için diğer piyasa aktörleri ile birlikte çalışmanın, bu ilkeleri gerçekleştirmek için çok önemli olduğuna inanıyoruz.

ISO 9001 - Kalite Yönetimi

Kalite ve müşteri memnuniyeti, verimlilik ve hızlı tepkiler, pazarda başarı için temel faktörlerden bazılarıdır. Bu nedenle, Eurotray olarak 2015 yılından beri ISO 9001 sertifikasına sahibiz. Süreçlerimizi sürekli iyileştiriyor ve düzenli denetimlerle kalitemizi kontrol ediyoruz. ISO 9001 standardı, Eurotray için ürün ve hizmetlerimizde yerine getirmek istediğimiz minimum gereklilikleri belirler. Ulusal standart olarak, bu standart sayesinde verimliliği artırabilir, kaliteyi yüksek tutabilir ve mevcut ve yeni küresel pazarlar için üst düzey bir tedarikçi olarak konumlanabiliriz.

ISO 14001 - Çevre Yönetimi

Çevre yönetim sistemimizin amacı, şirketle ilgili belirli çevresel etkileri ve çevresel düzenlemeleri kaydetmek, değerlendirmek ve sürekli olarak iyileştirmektir. Uluslararası bir standart olarak ISO 14001, Eurotray için bir yapı ve çerçeve sunar.

ISO 45001 - Sağlık ve Güvenlik

Sağlıklı ve motive çalışanlar, sürdürülebilir ve ekonomik faaliyetlerin anahtarıdır. ISO 45001 standardı, işyeri güvenliği ve sağlığının korunmasına yönelik rehberimizdir. Belgelendirme ile Eurotray'in sosyal sorumluluğunu yerine getirdiğini ve çalışanlar arasında yaralanma, kaza ve işyeri hastalığı riskini mümkün olduğunca azaltmak için her türlü çabayı gösterdiğimizi gösteriyoruz.

ISO 50001 – Enerji Yönetimi

Uluslararası alanda faaliyet gösteren bir şirket olarak Eurotray büyük bir sorumluluğa sahiptir. Bunun tamamen bilincindeyiz ve enerji ve kaynakların dikkatli kullanımı yoluyla sorumluluk alıyoruz. ISO 50001 standardına uygun olarak, faaliyetlerimizi ve enerji gereksinimlerimizi düzenli olarak kontrol ediyoruz. Bu sayede potansiyel tasarrufları hızlı bir şekilde keşfedebiliyor ve uygun önlemleri alabiliyoruz.

Birleşmiş Milletler'in 17 Amacına Bağlı Kalacağımıza Söz Veriyoruz

Birleşmiş Milletler'in 2030 Sürdürülebilir Kalkınma Gündemi, toplam 17 hedef aracılığıyla yoksulluğun azaltılmasına, gezegenin korunmasına ve küresel barış ve adaletin sağlanmasına odaklanmaktadır. Eurotray, bu 17 hedefe kendini adamıştır ve bu hedefler, küresel olarak faaliyet gösteren bir şirketin sorumluluğuyla kendimizi yönlendirdiğimiz bir ölçüt olarak hizmet etmektedir.

Sürdürülebilirlik
Sürdürülebilirlik
Sürdürülebilirlik
Sürdürülebilirlik
Sürdürülebilirlik
Sürdürülebilirlik
Sürdürülebilirlik
Sürdürülebilirlik
Sürdürülebilirlik
Sürdürülebilirlik
Sürdürülebilirlik
Sürdürülebilirlik
Sürdürülebilirlik
Sürdürülebilirlik
Sürdürülebilirlik
Sürdürülebilirlik
Sürdürülebilirlik

Çevresel Sürdürülebilirlik

Eurotray, dünya çapında faaliyet gösteren bir şirket olarak büyük bir sorumluluğa sahiptir. Bu bilinci taşıyor ve enerji ile kaynakları korumak için sürdürülebilir ve düşünceli adımlar atıyoruz. Eurotray, doğal kaynakların ve küresel ekosistemlerin korunmasına kendini adamıştır.

Ekonomik Sürdürülebilirlik

Eurotray, sürdürülebilir işletme ve yüksek kaliteli ürünlerin üretimiyle, kaynakların sorumlu ve düşünceli kullanımı, adil tedarik zinciri ve her açıdan çevre korumasını bir araya getiriyor. Süreçlerimizi sürekli izleme ve denetleme üzerine odaklanıyoruz, böylece süreçlerimizi sürekli olarak optimize edebilir ve potansiyel tasarrufları belirleyebiliriz.

Sosyal Sürdürülebilirlik

Bulunduğumuz bölgelerde ve dünya genelinde toplumun bir parçası olduğumuzu kabul ediyoruz. Amacımız, bu topluma hem şimdi hem de gelecekte olumlu katkılar yapmaktır. Bu hedefi, yalnızca ürünlerimiz ve iş yapış tarzımızla değil, aynı zamanda geniş kapsamlı sosyal taahhütlerimizle de yönetiyoruz. Eurotray olarak, şirketimiz ve çalışanlarımızla birlikte, dünya çapında birçok sosyal proje ve girişimi destekliyoruz.

"Eurotray Yönetim Kurulu"